V ponedeljek, 6. 5. 2024, je OŠ Cvetka Golarja Ljutomer izvedla področno tekmovanje iz atletike za osnovne šole s prilagojenim programom iz območja Pomurja.

Tako so se domačim tekmovalcem v Ljutomeru z mentorji in spremljevalci pridružili še tekmovalci naslednjih šol: Podružnična šola Dr. Janka Šlebingerja Gornja Radgona, Dvojezična osnovna šola II Lendava in Osnovna šola IV Murska Sobota.

Po uvodnem pozdravu so se učenci pomerili v metu vortexa, v teku na 60, v skoku v daljino, 300 in 1000 metrov in v štafeti. Učenci so spodbujali drug drugega in se v pravem športnem duhu veselili vseh uspehov. Najboljši trije v vsaki disciplini so prejeli priznanja, vsem učencem pa smo podelili še praktična darila – odsevnike. Hkrati gre zahvala tudi Športni zvezi Ljutomer, ki je pripravila priznanja in  pomagala pri organizaciji tekmovanja.

Dan je bil poln športnega veselja, športnih uspehov pa tudi druženja in tkanja prijateljskih vezi. Pohvala vsem mentorjem, ki so na tekmovanje pripravljali učence, za trud, odlične dosežke in dobro voljo pa čestitke še tekmovalcem.